Dr.Thomas Verny: Tajný život nenarozeného dítěte

07. 03. 2023 Peter Bartal

Dr.Thomas Verny je kanadský psychiatr, který se specializuje na psychologii před narozením. Studoval v Torontu a na Harvardu. V 80.letech minulého století vydal přelomovou knihu Tajný život nenarozeného dítěte, která vyvolala bouřlivé reakce na jevy, které v dnešní době považujeme za přirozené.

Profesor Verny má asi v osudu zapsané, že svými objevy předbíhá dobu a její zvyky, protože v posledních letech vyvolává pozornost na vědeckých fórech, když hovoří o tom, že je třeba konečně pochopit, že obrovské množství informací, které jsme dřív očekávali jen v mozku, nesou i naše buňky v celém těle.

Zdroj: Husbot Petra Horkého

-----------------

A také vás srdečně zveme na mezinárodní setkání v Praze 11. 3. - MYSL TĚLA - buněčná inteligence a pamět, kam osobně přijede a vystoupí Thomas Verny.

Jak život v děloze ovlivňuje vývoj člověka a jeho podvědomě reaktivní chování, včetně schopnosti se rozhodovat, navazovat zdravé vztahy a ustát životní výzvy? Srdečné pozvání na vzdělávací akci, kde propojíme empirii vědeckého poznání a multi-smyslového prožitku.

Podrobnější informace a vstupenky je možno zakoupit zde: www.thomasverny.cz (Když zadáte u nákupu vstupenky slevový kupón: PeterBartal tak budete mít konferenci ještě o 300 Kč levnější.)